FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, July 28, 2016

Nederlands -- Benjamin Fulford: 26:07:2016


Rothschilds hadden als plan de resultaten van de Eerste Wereldoorlog om te keren


26 juli 2016

Het uiteindelijke spelplan van de Rothschilds was om de gevolgen van de Eerste Wereldoorlog om te draaien door het opnieuw instellen van de Duitse, Oostenrijks-Hongaarse en Russische monarchieën, zijn bronnen in Duitsland en de VS het over eens. Het plan dat zich nu ontvouwt in Europa roept om een burgeroorlog tegen een “Moslim” vijand. De zogenaamde “Moslim”terroristen worden gefinancierd met geld dat bedoeld was voor het tegengaan van de zogenaamd door koolstof veroorzaakte globale opwarming, voegen de bronnen toe. Dit is waarom we dagelijks “Moslim” terreuraanvallen zien die altijd door “eenlingen” lijken te worden uitgevoerd die sterven tijdens de aanval. Op die manier is het niet nodig dat er een smerige rechtszaak plaatsvindt waarbij bepaalde feiten een kans maken om de openbare opinie binnen te dringen.

In ieder geval zeggen de bronnen dat na een zomer van steeds meer toenemende  terrorisme aanvallen, de Europese bank ATMs gesloten zullen worden, mogelijk in augustus of september. Het is op dit punt waar de Koninklijke families zichzelf zullen presenteren als “redders”en ze de mensen enorme hoeveelheden fiat geld en “veiligheid” zullen verschaffen in ruil voor het herstel van hun monarchieën.

De opnieuw aangestelde Europese koningshuizen zullen aangevoerd worden door een Duitse “Kaiser” (Caesar) die vier koningen zal hebben die onder hem worden aangesteld, zeggen ze. De kandidaat voor Kaiser zal waarschijnlijk komen van ofwel de Habsburg of Hohenzollern Koninklijke families, merken ze op. Dat betekent Karl Habsburg of de Hohenzollern Georg Friedrich Prins van Pruisen. Een andere kandidaat die ze noemen is Ferdinand Zvonimir Habsburg-Lotheringen.
De Tsaar van Rusland zal hoogstwaarschijnlijk Prins Michael van Kent zijn

omdat hij het meeste Romanov bloed heeft van alle Europese koninklijken. Dit past in wat Russische bronnen ons al lang vertellen en dat is dat Vladimir Poetin aan de macht gebracht is door een factie van de KGB die loyaal was aan de Russische Koninklijke familie.

Deze actie gecombineerd met de druk door de Turkse Recep Erdogan om het Ottomaans Turkse Rijk te herstellen zou, wanneer succesvol, de Duits, Oostenrijks-Hongaarse en Turkse rijken herstellen; uiteindelijk Europa en het dichtbije Oosten terugbrengend naar de situatie die bestond voor de Eerste Wereldoorlog.

Dus, een honderdjarig complot om de Anglo-Amerikaanse overwinning van de Eerste Wereldoorlog terug te draaien is nu ontmaskerd.

De Brexit stem betekent in deze context dat de Britse Koninklijke Familie niet zal vallen onder de heerschappij van de herstelde monarchieën van Europa.

De vraag is natuurlijk, zal het Europese volk passief instemmen om geterroriseerd te worden en financieel gechanteerd voor het herstel van deze bloedlijnen naar formele macht? Dit zullen we misschien deze zomer en herfst wel uitvinden. Verwacht ondertussen een Gladio waanzin van toenemende lugubere valse vlag aanvallen en goed gefinancierde, gewelddadige demonstraties. Het is ook een goede kans dat Duits Kanselier Angela Merkel en Frans President Francois Hollande de macht later dit jaar zal verliezen.

Ondertussen komt een serieuze machtsstrijd tot een hoogtepunt in de Verenigde Staten. CIA bronnen zeggen dat “China de geheime codes heeft gegeven voor een grote hoeveelheid goud (duizenden metrieke tonnen)… die worden gegeven als een lening aan de VS schatkist zodat de dollar niet zal imploderen.” Hoewel, het addertje onder het gras is dat “de jongens in DC Killary moeten aanklagen.

Sinds de Democratische Partij Presidentiële Conventie deze week is begonnen met een grote “Russische” e-mail aanval over hoe hoge pieten bij de Democratische Partij dingen in elkaar flansen voor Hillary Clinton, kan er geen twijfel over bestaan dat er een serieuze machtsstrijd onderweg is in Washington DC. Het hoofd van het Nationaal Comité van de Democratisch Partij Debbie Wasserman Schultz, die werd aangewezen in het e-mail lek, heeft gezegd dat ze zal aftreden “na de conventie.” CIA bronnen zeggen dat het erg waarschijnlijk is dat ze spoedig vermoord zal worden om te voorkomen dat ze getuigd over het stelen van de verkiezing ten behoeve van Clinton.

Het Pentagon en bureaus hebben zowel de Democratische en Republikeinse partijen gedwongen te beloven dat ze de Glass-Steagall wet zullen herstellen. Dit betekent een gedwongen einde van het corrupte casino waarin de Bush/Clinton factie van de Khazariaanse maffia het financiële systeem van de VS heeft veranderd.

De P2 lodge van de Vrijmetselaars heeft Hillary ook gedwongen Tim Kaine, een Jezuïet, te accepteren als haar kandidaat voor Vice President, zeggen CIA bronnen. Sinds Trump ook ondersteund wordt door de Jezuïeten en P2, betekent dit dat ze zich nu aan beide kanten in de VS hebben ingedekt. Dus, zoals de Sovjets altijd zeiden tijdens de koude oorlog, de Amerikanen kunnen kiezen tussen Pepsi cola of Coca Cola, maar je kunt er zeker van zijn dat over wijn, thee, koffie enz. nooit gestemd zal worden.

Een duidelijke aanwijzing van hoe corrupt en decadent het VS systeem geworden is kan gezien worden in Secretaris van Staten John “schedel en botten” Kerry die acteert als een lokvogel voor Satanische chemische maatschappijen als Dupont. Kerry was in Wenen vorige vrijdag en zei dat “airconditioning systemen een net zo grote bedreiging vormden voor het leven als terrorisme.” Wat er is gebeurt, is dat er 17 jaren zijn verstreken sinds de Dupont Maatschappij en zijn misdadige partners fluoride gas geboycot kregen net op het moment dat hun patent hierop was verlopen. Met hun hele verhaal dat BS fluor de ozonlaag aantastte hielden ze iedereen toen voor de gek. Nu, is het patent op hun vervanging voor fluor, chloorfluorkoolwaterstoffen (Cfk’s) ook verlopen, dus laten ze hun debiele slaaf Kerry tegenover de hoogwaardigheidsbekleders van de wereld paraderen om te verkondigen dat het uitbannen van Cfk’s “letterlijk het leven op de planeet zal redden.”

Wat hij werkelijk bedoelt is dat het de jaarlijkse $20 biljard of zo aan inkomsten van zijn maatjes door de verkoop van gepatenteerde koelmiddelen voor de airconditioningsystemen, ijskasten enz. van de wereld redt. Welk soort van gedegenereerd politiek systeem is het van wat vroeger het grootste land van de wereld was dat zijn minister van buitenlandse zaken zo ver krijgt om regelrechte leugens te vertellen in het voordeel van bedrijven zo dat ze nog meer geld kunnen zwendelen van de mensheid in arme landen die wanhopig airconditioningsystemen nodig hebben? Het is een systeem zo corrupt dat het omver geworpen moet worden.

Sprekend over welke, er is gereageerd op de een ton goudprijs geplaatst op het hoofd van vele topbazen van de Khazariaanse maffia door de White Dragon Society. Het bevel van de speciale strijdkrachten van de VS heeft contact opgenomen met de WDS om te vragen om geschreven bewijs van de prijzen die zijn uitgevaardigd op de hoofden van de personen op de lijst. Ze willen dit omdat ze geen schaapshond tegen schaapshond situatie willen waar speciale strijdkrachten tegen elkaar vechten als een poging om mensen te beschermen die op de lijst staan terwijl anderen proberen ze te arresteren.

Deze documenten worden momenteel gemaakt en de speciale strijdkrachten zullen in harmonie opereren om de anti-Khazariaanse maffia missie uit te voeren. De uitgeloofde prijzen zullen uitgegeven worden door het generale commando van het Planetairy Liberation Army (het planetaire Bevrijdingsleger) in samenwerking met de WDS.

De WDS weet ook dat het gezicht verliest wanneer er na de aan de Rothschilds gestelde deadline, welke op 25 juli verloopt, geen acties worden ondernomen. Daar de Rothschilds zich nu in Zwitserland verbergen, is er misschien een uitstel voor er actie wordt ondernomen maar actie zal worden ondernomen.

Nathan Rothschild, die oorspronkelijk overeenstemde om de WDS te ontmoeten, heeft publiekelijk aangekondigd dat hij zijn vader niet uitnodigt op zijn bruiloft om duidelijk te maken dat de stagnatie voor een overeenkomst de verantwoordelijkheid is van zijn vader en ooms en niet van hem.

Om deze reden is de ton goudprijs die op zijn hoofd stond opgeschort. Ook Aziatische geheime genootschappen, zelfs al hadden zij te lijden door vernietiging van onvervangbare culturele schatten als het Zomer Paleis, willen niet graag onbetaalbare kunstwerken vernietigen, de erfenis van de gehele mensheid, alleen om een paar oude mensen te pakken te krijgen. Dat betekent dat het complex in Zug, Zwitserland niet geraakt zal worden door een raket. Verwacht in plaats daarvan “precisie operaties,” zeggen ze.

De Rothschilds denken misschien dat de recente gerechtelijke uitspraak tegen China in de Zuid Chinese Zee gebruikt kan worden om het leger van de VS en zijn bondgenoten te manipuleren naar een oorlog met China. Pentagon bronnen hebben zeker het gevoel dat ze het recht aan hun kant hebben nu dat een gerechtshof een uitspraak heeft gedaan. Dus er zal zeker wat zwaar crisispolitiek van komen wanneer de VS dreigt om een multinationale marine strijdkracht te sturen naar de Zuid Chinese Zee om de uitspraak af te dwingen, zeggen bronnen bij het Pentagon.

De Chinezen betwisten ondertussen dat het tribunaal een “politieke farce” was en merkten op dat niemand van de 5 leden Aziatisch was of veel wist over Aziatische geschiedenis of cultuur.
Niettemin, de Chinezen zijn overeengekomen om Singapore als bemiddelaar te laten optreden over de Zuid Chinese Zee zaak met ASEAN. Daar Singapore het regionale CIA en MI6 hoofdkwartier is, is het duidelijk dat de Chinezen naar een compromis zoeken.

Natuurlijk is dit hele Zuid Chinese Zee ding alleen een voorwendsel voor de Rothschilds om hun VS legermacht kaart uit te spelen tijdens de faillissement onderhandelingen van de Rockefeller en Rothschilds’ VERENIGDE STATEN VAN AMERIKA en VERENIGDE NATIES corporatie. De republiek van de Verenigde Staten is nu failliet en moet zichzelf niet laten manipuleren op deze manier door eigenaars van een corporatie welke gevestigd is in Washington DC.

Ondertussen worden gevolgen van de gefaalde staatsgreep in Turkije nog steeds gevoeld op vele manieren. Pentagon bronnen zeggen dat de Turkse President Recep Erdogan “misschien zijn eigen doodvonnis heeft getekend omdat 90 VS raketten en 1500 VS luchtmachttroepen op de luchtmachtbasis Incirlik potentiële gijzelaars zijn” De Pentagon bronnen zeggen ook dat Turkije misschien richting oosten is gedraaid maar dat het zich nog steeds onder de wakende ogen van Rusland, Iran, en Syrië bevindt omdat niemand Erdogan vertrouwt.

Echter, de Pentagon bronnen zeggen ook dat de Bush cabal “wankelt door het verlies van CIA drug vluchten naar en van Incirlik.”

Het andere ding dat gebeurd is in het Midden Oosten is dat Rusland een drone over Israel stuurde om systematisch informatie te verzamelen over opstellingen van het Israëlische leger. Bovendien was de drone in staat om 3 Israëlische raketten onschadelijk te maken, het duidelijk makend dat ze een totale superieure luchtmacht hebben en dat Israëlische Defensie macht slechts “schietschijven” zijn. Nu wordt verwacht dat Israel een Joodse autonome zone wordt binnen het in ere herstelde Kalifaat. Hun poging om kwaad te spreken over de gematigde Islam door een vals Islamitisch ISIS boeman te creëren is mislukt.”

Website: Antimatrix.org

Vertaling: Lia



 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers