FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, May 7, 2015

Nederlands -- Benjamin Fulford: 05:05:2015


Chaos in de VS terwijl internationaal bankroet van de Fed facties langzaam doordringt.


5 mei 2015
Auteur: Benjamin Fulford

De chaos in de VS neemt toe terwijl het door de Khazarianen gecontroleerde deel van de Federal Reserve Board blijvend wordt gemeden door het grootste deel van de wereld. De Khazarianen reageren hierop wanhopig met het uitlokken van rassenrellen of door andere wapendragende burgers van de VS uit te lokken om te vechten tegen politie en andere gewapende strijdkrachten van de VS. Tegelijkertijd, bewegen de gewapende strijdkrachten van de VS en andere VS instanties zich zowel tegen Israël als tegen het uit de VS afgevaardigde deel van de Khazarianen, voornamelijk de Bush/Clinton/Rockefeller familie van misdadigers.
In een boodschap van het Pentagon zat een directe boodschap aan de Rockefeller familie, Dave Goldberg, de belangrijkste leidinggevende van Facebook, stierf vorige week onder mysterieuze omstandigheden op de leeftijd van 47 jaar.
Facebook is eigendom van Mark Zuckerberg, de kleinzoon van David Rockefeller. Pentagon bronnen zeggen dat dit een boodschap was van de gewapende strijdkrachten aan de oligarchen van Silicon Valley die betekende dat de ‘high tech’ industrie vanaf nu onder militaire controle staat.
Om de bezeten machtstrijd die nu gaande is in de VS te begrijpen is het waard om nog eens naar de geheime geschiedenis te kijken die achter het bankroet zit van de gezamenlijke regering van de VS. Meer hiervan werd vorige week onthuld tijdens een vergadering van vertegenwoordigers uit de White Dragon Society en leden van de Chinese Koninklijke familie. De Chinese koninklijken presenteerden gedocumenteerd bewijs dat een verandering zal afdwingen in de beschrijving van de geschiedenis van de 20ste eeuw. De documenten beschrijven geheime overeenkomsten tussen de presidenten Franklin Roosevelt en Harry Truman, China’s Nationalistische heerser Chiang Kaishek en leden van Mantsjoeriaanse Koninklijke familie. De documenten laten zien hoe Roosevelt, Truman en de staatssecretaris van de VS, C. Marshall, over een periode van tijd 20 schepen beladen met Mantsoeriaans goud in beslag namen en meenamen naar de VS en het onbewerkte goud op een frauduleuze manier gebruikten om het New Deal en Marshall plan van Roosevelt te financieren. De bronnen uit de Koninklijke familie zeggen dat het goud vanaf 1930 naar de VS werd gebracht met de belofte dat het gebruikt zou worden voor de ontwikkeling van Oost Azië en de oprichting van een federatie dat Mantsjoerije, China, Korea en Japan zou omvatten. De Amerikanen gaven de Mantsjoerianen ook drukplaten om VS dollars te drukken.
De twee huidige erfgenamen van het Mantsoeriaanse goud zijn Kim Young Hee (金英姫) en Zhang Sheng Zhi (張勝植). Ze verklaren dat er talloze pogingen zijn gedaan om hen te vermoorden en te vervangen met dubbelgangers dus als veiligheidsmaatregel, hebben ze gevraagd om hun foto’s te publiceren zoals hieronder te zien is.
Er werden als extra voorzorgsmaatregel ook foto’s van hun oren genomen. De reden die deze twee mensen claimen waarom er op ze gejaagd wordt is dat ze de wettelijke rechten bezitten van ongeveer $30 biljoen aan goud.
Wat er gaande is, op het hoogste niveau van wereldwijde financiering, is dat papier en getallen geschreven op bankcomputers niet geaccepteerd worden als betaalmiddel. De eigenaren van de tak van de Federal Reserve Board van de VS (Bush/Clinton/Rockefeller etc.) wordt gevraagd om hun schulden aan de rest van de wereld, in goud af te betalen. Om deze reden zijn ze wanhopig aan het proberen om op een frauduleuze manier aanspraak te maken op het Mantsoeriaanse goud dat ze al die jaren geleden hebben gestolen (en sindsdien allang hebben opgebruikt) Ze zullen het niet krijgen omdat de hele wereld doodziek is van hun criminele fratsen.
In feite, wanneer we kijken door een goud lens werpt dit een heel nieuw licht op vele recente historische gebeurtenissen. Ten eerste, de Lehman shock van 2008 vond plaats omdat de gezamenlijke regering van de VS niet in staat was om een verschuldigde goudbetaling te doen. Dat leidde tot een tijdelijk buitensluiten van de VS handel. De gezamenlijke regering van de VS slaagde er toen in om een grote goudlening te krijgen van de Ming dynastie factie in Azië met de belofte dat Barack Obama president zou worden en dat de VS zichzelf zou hervormen.
Nadat Obama’s acties lieten zien dat hij niet beter was dan George Bush jr., droogde het Ming goud op. De door de cabal van de VS vertoonde gebeurtenissen zijn sindsdien allemaal gericht op het zoeken naar goud en financiering.
De rode shirt beweging in Thailand, bijvoorbeeld, was er in werkelijkheid op gericht om grip te krijgen op de enorme voorraad koninklijk Thais goud. De Arabische Lente in Tunesië en andere Arabische landen waren ook gericht op de goudvoorraden die deze landen hadden. De invasie van Mali om de goudmijnen daar in bezit te krijgen. De tsunami en aardbeving aanval op Haïti was ook gericht op het verkrijgen van de rechten op de goudmijnen daar. De invasie van Libië was een niet succesvolle poging  om het goud van kolonel Muammar Khadaffi te stelen. De tsunami van 11 maart en de aardbevingsaanval op Japan waren er ook op gericht om Japans Keizerlijk goud te verkrijgen.
Dus nu, de kabbalisten jagen verwoed achter koninklijken aan om hun historische goudschatten te claimen. De reden dat de Obama regering plotseling zo krachtdadig bij Iran in een goed blaadje wil komen is omdat de Perzische historische goudschat  volgens de huidige erfgenaam van de Perzische troon, $46 biljoen waard is. De Iraniërs hebben op dit hielenlikken van de VS gereageerd door de VS openlijk aansprakelijk te stellen voor 911 samen met het vertellen van vele andere waarheden. In ieder geval, hebben de erfgenamen van het Perzische fortuin perfect duidelijk gemaakt dat de kabbalisten van de VS nooit hun goud te pakken krijgen.
Een recente nieuwe aanwijzing van de wereldwijde boycot tegen de in de VS gevestigde Khazariaanse kabbalisten was het verslag van de Manager van de Nationale Kredietvereniging dat vermelde dat succesvolle leenaanvragen in de VS sinds eind maart meer dan 40% op jaarbasis gedaald zijn. De daling was volgens de vereniging bijna geheel te wijten aan het inhouden van handelstegoeden. De regering van de VS dwong hem later om de akelige waarheid te herzien.
Hoewel, het feit dat meer dan 6000 retail winkels in de VS recent zijn gesloten laat zien hoe de gezamenlijke regering van de VS en hun Amerikaanse schuldenslaven niet langer geld kunnen lenen om snuisterijen in de rest van de wereld te kopen. Meer omvangrijker bewijs dan Lehmans economische instorting van de VS kan hier gevonden worden.
Dat is waarom huurlingen worden betaald met oneerlijk verkregen geld van de Fed om rassenoorlogen te beginnen in Ferguson, Baltimore, Seattle en elders. De Feds hopen de onrust te gebruiken om een burgeroorlog te ontketenen met de bedoeling om de aandacht af te leiden van hun eigen problemen.
Er was ook een grote druk op het internet om door de kabal gecontroleerde web sites te gebruiken om “Jade Helm” naar voren te schuiven, een psychologische oorlogsoperatie tegen de Amerikaanse bevolking en het leger van de VS. Er was verder iets wat leek een poging te zijn om wat geloofwaardigheid te geven aan wijdverspreide valse, vertrouwensondermijnende blogs en radioshows van de tegenpartij door wat moordaanslagen tegen twee van hen leken te zijn op te voeren: Stew Webb en Jeff Rense.
Net voor de kennelijke aanval op Webb, nam iemand contact op met deze schrijver en vertelde me dat Webb (van wie ik nog nooit had gehoord) me belasterde door me een vals geïnformeerd persoon te noemen. Mijn antwoord was het citeren van een Arabisch gezegde: “de honden blaffen maar de caravan rolt voort.” Hoewel, nu ik hierop terug kijk lijkt het dat dit een poging was me uit te lokken om iets vijandigs over Webb te zeggen net voor de “aanval” op hem. Jeff Rense heeft zichzelf ook behoorlijk in het diskrediet gebracht met al de nonsens die hij heeft uitgebraakt over Fukushima. Hoewel, ik geprobeerd heb contact met hem op te nemen om bevestiging te krijgen over of hij werkelijk was aangevallen maar ik kwam alleen maar tot de ontdekking dat het me niet langer was toegestaan om hem te e-mailen. Mijn begrip hierover, gebaseerd op een hoop verschillend bewijs, is dat Rense een front is voor de Bush familie en totdat ik anders van hem hoor, dit de lijn is die ik zal volgen. Echter, als een journalist die vele collega’s vermoord heeft zien worden en die persoonlijk meerdere moordaanslagen heeft overleefd, mag je ervan verzekerd zijn dat ik een krachtdadige tegenstander ben van de moord op journalisten en zelfs propagandisten.
Tussen twee haakjes, deze twee “moordaanslagen” vonden plaats op ongeveer dezelfde tijd dat ik een grote radio-uitzending had gepland bij mij in de show “Caravan to Midnight” welke op het laatste moment niet door ging door een grootscheepse aanval op de server.
In ieder geval, deze toenemende onhandige aanvallen door kabal agenten om rassenrellen te beginnen, aanvallen te promoten tegen de militairen en verwarring te verspreiden bij de alternatieve media zijn allemaal tekenen van wanhoop.
De wanhoop begint voelbaar te worden vanwege wat er net met Saudi Arabië is gebeurd, een van de laatste geldbronnen van Khazariaanse facties van de VS. Het Pentagon en de Iraniërs dwongen De Saudi’s nieuwe koning Salman om kroonprins Muqrin en Al Faisal(die minister van buitenlandse zaken was gedurende de afgelopen 40 jaren) te ontslaan. Pentagon bronnen zeggen dat ze werden ontslagen om een einde te maken aan de Bush invloed op het Saudi’s regiem en de aanvallen op Yemen. Pentagon bronnen zeggen dat ze er nog steeds serieus over nadenken om te gaan samenwerken met de Yemense Houthis om een complete regiemverandering uit te voeren in Saudi Arabië.
Het andere slavenregiem van de kabal dat in de problemen verkeerd is de Eerste Minister Shinzo Abe’s regering in Japan. Zoals voorspeld, las Abe vorige week een vernederende toespraak voor tegenover het Congres van de Senaat van de VS waarin werd duidelijk gemaakt dat hij geen Japanse Eerste Minister was maar een door de cabal van de VS betaalde acteur die een script voorleest. De militairen van de VS moeten opschieten en hun zaakjes in Japan opschonen want anders verliezen ze daar ook het regiem aan de Chinezen. Het Pentagon weet met wie ze contact moeten opnemen om dat te voorkomen.
Vertaling: Lia




 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers